OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast


Allt du behöver veta om OK Orion

 
Resor, mat & logi:
2020-01-27 21:20:31:


Resor till tävlingar och andra aktiteter


Normalt får du ingen ersättning för resor till tävlingar eller andra aktiviteter. Men styrelsen eller respektive kommitté kan besluta att du ska få det i vissa fall. Ersättningen är då 18,50 kronor per mil.

Klubbens minibussar


Klubbens har idag två bussar:

1) Den blå bussen står parkerad på BTH. Den används under veckorna främst för att skjutsa studenterna på BTH Idrottsakademi till OK Orions olika träningar. Studenter som tillhör idrottsakademin har denna förmån fritt oavsett klubbtillhörighet. På helgerna används bussen till resor till tävlingar i första hand för klubbens elitlöpare och ungdomar och i andra hand till övriga.

2) Den vita bussen står parkerad vid Orionstugan. Den används främst för transporter i samband med våra egna arrangemang eller för julgransprojektet. Men kan även användas för kortare resor till träningar och tävlngar.

Följande regler gäller: Medlemmar som inte har fria tävlingsresor kommer att faktureras för resor till tävlingar. Kostnaden är 3 kronor per mil och det gäller även den som ställer upp som chaufför. Sträckan räknas från bussens startplats (Jämjö för vita bussen och Angöringen för blå bussen) oavsett varifrån man åker. Chauffören skriver i resejournalen vilka som åkte med bussen samt milantalet. Resekostnaden faktureras sedan medlemmarna kvartalsvis.

Mat och boende i samband med tävlingar och läger

Klubben ordnar en del läger under året samt genemsamma resor till en del tävlingar. Ofta får du betala maten själv, medan boendet kan vara subventionerat eller gratis. Men det är olika. Du får läsa informationen för respektive aktivitet för att se vad som gäller.


Uppdatera denna info
Information
Organisation
Stadgar
Bli medlem
Tävling o träning
Resor, mat & logi
Elitgruppen
Ekonomiredovisning
Verksamhet
Stugan
Kontakta oss
Kläder
Policys