OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Nick Gebert ny i OK Orion!

Finns ej Inför 2019 kan vi nu presentera ett starkt nyförvärv till klubben. Det är den 21-årige schweizaren Nick Gebert som väljer att ta steget över till OK Orion. Nick har representerat Schweiz i både Junior-VM och på Euromeeting.

Nick som under det senaste året haft en tydligt uppåtgående utvecklingskurva blir en viktig kugge i Orions herrtrupp. Han bidrar med att bredda vår herrtrupp och gör att vi ytterligare förstärker våra chanser att vara med och slås långt fram på de stora stafetterna säger elitansvarige Pontus Petersson.
Nick bor till vardags i Zürich där han studerar matematik. Under de senaste åren har han vi ett par tillfällen representerade det schweiziska landslaget i samband med junior-vm i Finland och under den gångna säsongen var han med på Euromeeting i Danmark.
Nick fick under den gångna veckan för första gången testa på terrängen runt Karlskrona, något som direkt uppskattades. I samband med sitt besök var han också med på klubbens 10-milaläger vilket är en del av en större satsning som Orion gör mot nästa års 10-mila i Glimåkra.


Inlagt av: Pontus Pettersson, 2018-11-29 14:20