OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tisdagsträning ÅBY

Samling enligt mitt på Åby. (https://goo.gl/maps/U4koXGXCHRE2)
18:00
Kör in via Ramdala


Tisdagträning ÅBY

Kör via Ramdala.

Det kommer finnas ett smörgåsbord av banor på tisdag. Här är dom

Grön/Vit - 2,2km
Grön/Vit (Lite svårare) - 2,7km

Stig-OL. Finns en variant på 2,7 där man lämnar stigen för att hänga i vildmarken en stund för att sen ansluta till stigen. Utmaningar är bra!

Orange/Gul "Endast svart på kartan" (Söder) - 1,1km
Orange/Gul "Endast svart på kartan" (Norr) - 1,3km
Orange/Gul Vanlig bana - 2,8km

3 stycken banor. 2 stycken banor där endast svart och vitt syns. Alltså bara stigar, sten osv. Gör det lite mer intressant att orientera, lite svårare. Avslutningsvis en vanlig bana på 2,8km. Valet är fritt hur många banor du vill springa. Börja gärna med en "svartvit" bana.

Violett "Orientera på stora saker" - 2,7km
Violett "Vegetation" - 1,7km
Violett "Utan stigar" - 2,6km

Här är det 3 banor. Fritt att springa en eller alla. "Orientera på stora saker" är en bana där det finns lite stödlinjer som hjälper dig att "stor-orientera" dig in till den lite kluriga kontrollen. Sen finns det en "Vegetation" där du får känna på lite "Åby på sommaren". Sen avslutningsvis en vanlig bana, utan stigar inritade för att kul-ifiera det lite.

Motionärsbana "Regular" - 5,6km
Motionärsbana "Utan stigar" - 5,6km

Den vanliga motionärsbanan. En mash-up av alla kontroller som hänger ute under kvällen. 2 alternativ. Bägge är samma bana. Skillnaden är att den ena har stigar inritade.

Keps-OL - 5,6km
Keps-OL är intervaller men där banläggaren låter löparna själva hänga ut kontrollerna (Skönt!). Fast istället för kontroller har man en huvudbonad, förslagsvis en keps i snygga skinande färger. Varje intervall är 600-800m. Man springer 7 stycken intervaller. Det här passar egentligen alla, inte bara eliten. Är du sugen? Ta med en keps och dyk upp på tisdag så kör vi!

Mvh Johan E

Mountain View

Läs mer...

Inlagt av: Johan Engström, 2017-08-19 18:11