OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Många tävlingar på nära håll

I dag känns det verkligen som våren har kommit. Solen skiner, snön har försvunnit och varmt är det. En dag som denna blir man riktigt sugen på att orientera. Den närmaste månaden finns det väldigt många fina tävlingar på nära håll att springa. Så ta chansen!

Här är tävlingarna de närmaste veckorna. De i fetstil satsar vi extra hårt på att få många att åka till:

18/3, lördag , Ronneby OK
19/3, söndag, Ronneby OK
25/3, lördag, Skogsfalken, Svängsta

26/3, söndag, Skogsfalken, Svängsta
1/4, lördag, Göingarna, Skåne
2/4, söndag, Göingarna, Skåne

På alla orienteringstävlingar finns det klasser för alla åldersgrupper. Från knatteknat för 2-åringar till klasser för 90 år och äldre. Alla från nybörjare till elit kan vara med. Vill du tävla för att försöka vinna kan du göra det. Vill du bara vara med för att få en härlig stund i skogen kan du vara det.
Om du springer tävlingsklass måste du föranmäla dig ungefär en vecka före via Eventor. Men om du springer i motions- eller nybörjarklasser kan du anmäla dig direkt på tävlngsdagen.
Om du klickar på länkarna i tabellen så hittar du all information om tävlingen. Där kan du föranmäla dig, det står hur du hittar till tävlingen och hur dags du kan starta.
När du kommer till tävlingen ska du ta dig till målplatsen och leta upp OK Orions gäng. På de tävlingar vi storsatsar på har vi ledare på plats. Men annars är det bara att fråga vem som helst så hjälper de dig till rätta. Du bör vara på plats cirka 30-60 minuter innan du vill starta. Vi har oftast sportident-pinnar att låna ut. Annars går det bra att hyra.
Barn och ungdomar tävlar gratis i OK Orion. Vuxna betalar halva priset. Oftast blir det ungefär 60 kronor.


Inlagt av: Johan Swartz, 2017-03-11 14:21