OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Prova orientering 15 oktober!

Finns ej Det är mycket orientering just nu. VM gick i Sverige för några veckor sedan och nu är det SM här i Blekinge. Är du också intresserad av orientering? Lördagen den 15 oktober klockan 10.00 bjuder vi in alla intresserade till Orionstugan i Jämjö. Då har vi instruktörer som hjälper dig att testa olika orienteringsövningar. Både vuxna och barn är välkomna. Vi bjuder alla på grillad korv!

OK Orion är en av södra Sveriges största orienteringsklubbar. Vi har vår klubbstuga i Jämjö. Men vi tränar på olika platser för att få variation. Våra flesta medlemmar bor runt Karlskrona och Jämjö. Vi har elitlöpare av världsklass men också en stor breddverksamhet för alla åldrar. En del orienterar för att bli bäst. Andra för att det är en fantastisk motionform och så himla roligt. När du orienterar får du en variation i träningen där varje pass är en ny upplevelse. Med kartan i hand känns löpningen mycket lättare. Orientering är en idrott som passar alla åldrar. Träningar och tävlingar är oftast på samma plats oavsett åldersgrupp. Det gör orientering till den perfekta familjesporten.

Från E22 i Jämjö är det skyltat från Orionstugan. Vi träffas där klockan 10.00 och håller på till ungefär 12.00. Då får du testa några roliga övningar i närområdet runt Orionstugan. De yngsta får testa vår roliga orienteringslekplats. Inga förkunskaper behövs.

Vi berättar också hur det går till om du vill börja med orientering. Hur du kan orientera på egen hand eller tillsammans med oss i OK Orion. Om du har några frågor kan du höra av dig till info@okorion.se. Du får gärna föranmäla dig, men det är inget krav. Det kostar inget att vara med. Välkommen!


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-09-16 22:31