OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orientering och bad i Växjö!

Finns ej Den 25-26 april har Växjö OK tävlingar. På lördagstävlingen tänkte vi kombinera tävlingen med att bada i Växjö Äventyrsbad efteråt! För de som vill så samåker vi från Jämjö 07.30 och Vedebyplanen 07.50. Vi åker hem efter badet. Om du vill springa även söndagen så gäller samma tider för samåkning då.

Det finns inte så många tävlingar kvar i vår på nära håll. Därför hoppas vi att många tar chansen att hänga med till Växjö. Speciellt då på lördagen då vi alltså även tänker bada.
Ni får själva betala både bad och eventuell mat. För barn kostar badet 50-60 kronor och för vuxna 90 kronor. Ta gärna med ett hänglås till skåpet i omklädningsrummet.

Vi har inga speciella ledare med som tar hand om ensamma barn. Men hör av er om det är någon som vill hänga på utan att ha en förälder med. Det går säkert att ordna någon vuxen som kan se till er.

Om du ska springa någon av de åldersindelade klasserna så går ordinarie anmälningstid ut på söndag den 19 april. Du anmäler dig här. Om du springer öppna klasser eller u-klasser så kan du anmäla dig direkt på tävlingen.
Om du vill samåka så anmäler du dig här. Anmäl dig både om du vill åka med någon eller om du har plats över i din bil. Eventuellt kör vi med minibuss också.

Om du vill springa på söndagen också så anmäler du dig här.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2015-04-17 21:59