OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orion dominerade Idrottsgalan igen!

Det blev även i år OK Orion som dominerade Blekinge idrottsgala som hölls i Ronneby i fredags. Att Anton Johansson skulle få Sydöstrans guldmedalj var klart sedan tidigare. Men ytterligare två priser gick till OK Orion.

Äntligen fick Oleksandr Kratov ta emot priset som årets manlige idrottare i länet. Det var verkligen på tiden. De fem senaste åren har detta pris gått till en Mjälbyspelare!

Det enda priset där folket fick rösta på var Årets ögonblick. Med hela 35,5% av rösterna gick detta pris till Anton och Tilda Johansson för dagen då de båda vann JVM-guld i stafett. Det motsvarar över 700 röster!

Tre priser gick alltså till Orion detta år och det är rekord. Men det borde nog varit fler. Nadiya Volynska kändes på förhand given att få priset som årets kvinnliga idrottare. Hon som nu fick priset spås bland annat en internationell karriär. Där har Nadiya varit i flera år! 2014 var hon väl någonstans runt placeringen 5-10 i världen. Kanske tyckte juryn att Orion redan fått tillräckligt med priser? Men det är väl i så fall inte Nadiyas fel?

Jenny Håkansson var nominerad i kategorin årets ungdomsledare. Men hon fick precis som Nadiya nöja sig med att vara nominerad. Och att få en fantastisk kväll förstås. Carl-Jan Granqvist och Lotta Bromé ledde galan och artister som Christer Sjögren, Tomas di Leva och Mollie Lindén underhöll.


Inlagt av: Johan Swartz, 2015-02-09 14:41