OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Årsmöte och föredrag av Anton 25 januari

Finns ej Söndagen den 25 januari har vi årsmöte i Orionstugan. Vi börjar redan klockan 13.00 med ett spännande föredrag. Anton Johansson berättar om sin väg till JVM-guld! Årsmötet börjar ungefär klockan 14.00. Alla som är lyssnar på föredraget måste vara med på årsmötet. Vi bjuder alla på fika!

Anton kommer att berätta om sina förberedelser inför Junior-VM. Givetvis kommer han att visa kartor och berätta hur han tänkte och sprang. Pass också på att fråga sådant som du undrar över.

På årsmötet kommer vi bland annat att presentera årsbokslut och verksamhetsberättelse för det, både sportsligt och ekonomiskt, mycket framgångsrika 2014. Vi tar även viktiga beslut inför 2015. Exempelvis vilka personer som ska väljas in i styrelse, kommittéer och andra poster. Samt hur vi ska använda våra pengar. Vi hoppas att så många som möjligt, både unga och gamla, kommer och får en inblick i klubben och kanske gör sin röst hörd. Det är vi tillsammans som bestämmer hur vi ska ha det i OK Orion.

Styrelsen har inte fått in några motioner till årsmötet. Däremot kommer styrelsen att föreslå ett par stadgeändringar. Vi har också ett förslag på en ny modell för att subventionera anmälningsavgifter till tävlingar. Dessa förslag kommer vi att lägga ut på hemsidan inom någon dag.


Inlagt av: Johan Swartz, 2015-01-12 22:46