OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Workshop 2 november - Kom ihåg att anmäla dig!

Söndagen den 2 november så kommer vi ha en spännande dag i Orionstugan. Vi börjar med träning för alla klockan 10.00. Efter den bjuder vi på lunch. På eftermiddagen kommer vi att ha en workshop. Då kommer vi att jobba vidare med det strategiarbete som en del av oss jobbade med förra hösten.

Vi har en bra verksamhet som jag tycker utvecklas hela tiden. Men hur ska vi göra för att nå ända fram till vår vision, att bli världens bästa klubb? Hur får vi alla uddar på vår Orionstjärna att bli starka? Med både bredd och topp? Ungdom, elit, motion, arrangemang och stuga/kartor. Det kan bli en riktigt spännande eftermiddag.

Vi vill att alla är med. Givetvis du som är med i en kommitté eller har ett annat uppdrag i klubben. Men även du som inte är lika hårt engagerad. Både du som är helt ny i klubben och du som har varit med väldigt länge.

Elitgruppen har en samling i Karlskrona/Jämjö samma helg. Denna workshop ingår som en av aktiviteterna. Vi vill också att ungdomarna är med. Planera in den 2 november helt enkelt!

10.00-12.00 Träning
12.00-13.00 Lunch
13.00-17.00 Workshop

Läs mer...

Inlagt av: Jenny Håkansson, 2014-10-24 17:25