OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

På onsdag fortsätter ungdomsserien!

I våras arrangerades de tre första omgångarna av Ungdomsserien. Nu har den fjärde deltävlingen klarats av och vi siktar in oss på den femte omgången. Den arrangeras onsdagen den 3/9 och det är i Bräkne-Hoby. Anmäl dig senast nu på söndag.

På ungdomsserien tävlar de fyra klubbarna i östra Blekinge mot varandra. Man tävlar dels individuellt om vem som blir bäst i de olika klasserna. Men man samlar också poäng till sin klubb. Och den tävlingen är mycket prestigefylld. Klubben som vinner där kan ju skryta med att man är bästa ungdomsklubb. Det vill alla vara.
Men för att vinna så behövs det mycket folk. Alla som springer får nämligen poäng. Även om man inte är så snabb. Det är det som är så bra med ungdomsserien.

Dessa tävlingar återstår:
27/8, OK Dacke (Fridlevstad)
3/9, Ronneby OK (Bräkne-Hoby)
27/9, OK Vilse-87 (Olofström)

Alla gånger utom den sista är på en onsdag.

Anmälan
Klicka på länkarna ovan så kan ni anmäla er via Eventor. Om ni saknar inloggning så kan ni anmäla er till Johan Swartz.
Det finns olika klasser att välja på. Det kan vara lite svårt att förstå för en som är ovan. Meddela om ni behöver hjälp.

Samåkning
Vi kommer att ha samåkning varje gång. Till Fridlevstd den 27/8 åker vi från Jämjö gatukök klockan 17.15 och Vedebyskolans grusplan i Karlskrona klockan 17.30.

Till Bräkne-Hoby åker vi klockan 17.00 från Jämjö och 17.15 från Vedebyskolan. Om ni har svårt att hinna, eller om ni vill komma tidigare till tävlingen kan ni givetvis åka själva till tävlingen..

När ni kommer till tävlingen så har vi ledare som hjälper er till rätta. Vi ser också till att ni får en vuxen som springer med er om ni vill det.

Efter de inledande tävlingarna så leder Ronneby OK klubbtävlingen. I den individuella tävlingen så leder Vilma Engström, Klara Andersson och Myrra Carlsson sina klasser. Här hittar du alla resultat


Inlagt av: Johan Swartz, 2014-08-26 14:33