OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Spring Ronnebys tävlingar i helgen!

Nu till helgen är det två fina tävlingar norr om Ronneby. Ni kan springa en av tävlingarna eller båda. På lördagens tävling satsar vi lite extra för att få nya löpare att börja tävla. Då har vi samåkning och gemensam samling vid tävlingsplatsen.

Ni som aldrig har tävlat innan eller inte har tävlat så mycket springer i någon av klasserna Inskolning, U1, U2 eller en öppen bana. Till alla dessa kan ni anmäla er direkt på tävlingen. Ni behöver alltså inte bestämma er i förväg om ni ska följa med.

På lördagen samåker vi från Angöringen (Statoil) i Karlskrona klockan 08.30. Där har vi ledare på plats. Vi har samåkning även från Jämjö gatukök klockan 08.15. Men vi kan inte garantera att där finns någon ledare på plats. Ni kan också välja att åka själva till tävlingen. Då kör ni riksväg 27 ungefär 13 kilometer norr om Ronneby. Där är det vägvisning. Vi har en samling vid Orions flagga vid målet klockan 09.15. Då hjälper vi alla nya till rätta.

Om ni inte vill komma så tidigt så går det bra att starta när ni vill mellan 10.00 och 12.00. Men om ni kommer senare så får ni räkna med att klara er lite mer själva. Annars är det bara att hugga tag i någon Orionlöpare, eller någon av arrangörerna, så får ni garanterat hjälp. Senast klockan 11.00 bör ni dock vara på plats för att hinna med allt.

Tävlingen går relativt snabb. Så vid lunchtid kan ni säkert åka hemåt igen.

På söndagen är tävlingen vid samma ställe. Då har vi dock ingen samåkning eller gemensam samling. Men tveka inte att hänga med då också. Det är bara att fråga någon i fall ni är osäkra. På söndagen kan ni starta från 10.00 till 12.30.

Ni behöver inte betala något för att springa. Barn tävlar alltid gratis i Orion. Vuxna får betala ungefär fyra tävlingar själva per år (cirka 100 kronor styck). Resten betalar klubben. Men dessa avgifter får ni en faktura på i slutet av året.

Här kan ni läsa mer om tävlingarna:
Lördag
Söndag


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-08-20 13:12