OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Enkät om O-ringen 2014 -svara senast 21:e augusti

Finns ej 2014 går världens största orienteringstävling, O-ringen, i Kristianstad. Ett antal Skåneklubbar och några Blekingeklubbar ingår i arrangörsstaben. En av dessa är OK Orion. Vi måste nu ge besked på hur mycket vi vill jobba med arrangemanget. Därför behöver vi veta hur många som vill hjälpa till.

Det är ganska precis två år kvar och nu vill de veta på vilket sätt vi i OK Orion vill engagera oss i tävlingen. Detta är ju inget som vi i styrelsen kan besluta så där utan vidare. Utan det bygger naturligtvis på att vi har medlemmar som känner för att jobba med arrangemanget. Det är ju en chans att jobba med en av Sveriges största idrottstävlingar som kanske aldrig kommer igen. Dessutom ger det naturligvis en del pengar till klubben.

Vi har ännu inte lovat på vilken nivå vi i OK Orion vill vara med. Det kan ju vara allt från att ett par stycken personer tar hand om en liten uppgift till betydligt större saker. Eftersom vi ju har en bit till Kristianstad så är det ju inte alla uppgifter som passar så bra till oss. Tar vi på oss en uppgift som kräver mycket förarbete så bör det ju vara något vi kan lösa till stor del på hemmaplan. Men framför allt så behöver man funktionärer som kan hjälpa till under O-ringenveckan den 20-25 juli 2014.

Så för att vi ska kunna ta ett bra beslut så vill vi att så många av er som möjligt svarar på vår lilla enkät.
Klicka på Läs mer längst ner för att komma till enkäten.

Det är egentligen bara en fråga att svara på. Dessutom finns det ett kommentarsfält där du kan skriva lite mer utförligt om du vill. Om du inte har inloggning till Eventor så kan du skicka svaren till johan.swartz@lm.se istället. Vi behöver ditt svar senast den 21 augusti. Svaren är naturligtvis inte bindande, utan bara till för att ge oss en vägledning. Dina svar visas inte offentligt.

Styrelsen i OK Orion

Läs mer...

Inlagt av: Sven Johansson, 2012-08-07 22:47