OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast
Cykeltrim och Naturpasset

 
Information:
2019-10-11 18:37:45:


OK Orions Cykeltrim är en friskvårdsaktivitet där du i din egen takt ska cykla längs vackra vägar du knappt visste fanns.

Med cykeln och kartans hjälp ska du i valfri ordning orientera dig fram till punkterna som är markerade på kartan. Vid varje punkt har vi fotograferat ett föremål. Din uppgift är att para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du cyklar helt i din egen takt och du ha hela sommaren och långt in i hösten på dig.

Du får cykla längs vackra skogsvägar och kommer till platser du inte visste fanns. På informationsbladet som följer med kan du läsa spännande historier om platserna du besöker.

Vinnare 2019

Årets tre cykeltrim (Jämjö, Nättraby, Kristianopel) är nu avslutade. Vi sålde ungefär 430 stycken och 207 skickade in rätt lösning. Bland dessa har vi dragit 35 vinnare.

Vinnare 2019

Promenadtrim vintern 2019-2020

Under vintern testar vi något nytt. Vi kör ett Promenadtrim i Jämjö. Det fungerar likadant som cykeltrimmet. Du ska para ihop de 30 punkterna på kartan med rätt fotografi. Men 10 av bilderna är från 1946! Dessa bilder är på hus från boken Sveriges bebyggelse. Så där får ni klura lite. Det finns även lite information och vilka som bodde där på den tiden och vad de sysslade med.

Promenadtrimmet kostar 80 kronor och du kan köpa det hos OKQ8 i Jämjö. Om du skickar in rätt lösning senast den 26 mars 2020 har du chans att vinna ett pris. Du skickar in det antingen via post eller digitalt.

Cykeltrim 2020

Vi börjar sälja 2020 års cykeltrim i samband med Jämjödagen i maj månad. Därefter kommer vi att sälja hos bland annat OKQ8 Jämjö, OKQ8 Nättraby, Torhallen Torhamn, Kristianopels handelsbod, Bikeshop Lyckeby, XL bygg Jämjö. Cykeltrimmet kostar 90 kronor styck och du kan cykla ända till oktober.

Du kan även beställa det och få det hemskickat. Då betalar du 10 kronor extra. Skicka ett mejl till cykeltrim@okorion.se och tala om vad du vill köpa. Då berättar vi vilka alternativ du har att betala.

Registera din lösning digitalt

En nyhet för året är att du kan registrera din lösning digitalt här på hemsidan. Du måste då fylla i den kod som finns tryckt på svarttalongen på det Cykeltrim eller Promenadtrim du köpt. Du kan ändra ditt svar efter att du skickat in det. Du kan alltså registrera efter varje cykeltur eller direkt via mobilen när du besöker en punkt.

Om du hellre vill fylla i på papper och skicka med post så går det bra det också.Om du har frågor kan du kontakta cykeltrim@okorion.se.

OK Orions cykeltrim har även en egen sida på Facebook. Gilla oss gärna där och hjälp till att sprida cykeltrimmet bland dina vänner.
Uppdatera denna info
Information
Vinnare 2017