OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast
Cykeltrim och Naturpasset

 
Information:
2020-10-26 09:20:21:


OK Orions Cykeltrim och Promenadtrim är en friskvårdsaktivitet där du i din egen takt ska cykla eller vandra längs vackra vägar du knappt visste fanns.

Med kartans hjälp ska du i valfri ordning orientera dig fram till punkterna som är markerade på kartan. Vid varje punkt har vi fotograferat ett föremål. Din uppgift är att para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du gör det helt i din egen takt och du ha hela sommaren och långt in i hösten på dig.

Du får cykla eller vandra längs vackra skogsvägar och stigar, du kommer till platser du inte visste fanns. På informationsbladet som följer med kan du läsa spännande historier om platserna du besöker.

Vinnare 2020

Över 1300 personer köpte våra Cykeltrim och Promenadtrim 2020. Av dessa skickade 550 in rätt lösning och bland dessa har vi nu dragit 50 vinnare.

Vinsterna finns att hämta i Orionstugan i Jämjö tisdagar 17.30-18.30. Där kan finnas folk även andra tider men det kan vi inte garantera.

Promenadtrim vintern 2020-2021

Vi sålde rekordmånga Cykeltrim och Promenadtrim 2020. Vi satsar därför även på en vintersäsong då vi tror att många är intresserade av promenader då också när vädret är fint. Ett finns redan klart att köpa:

1, Promenadtrim Jämjö syd

De kostar 90 kronor styck och finns för närvarande att köpa hos OKQ8 i Jämjö, Kristianopels Handelsbod och Torhallen i Torhamn. 

Skicka in din lösning digitalt eller med post så kan du vinna pris

Om du skickar in det digitalt måste du fylla i den kod som finns tryckt på svarttalongen på det Promenadtrim du köpt. Du kan ändra ditt svar efter att du skickat in det. Du kan alltså registrera efter varje tur eller direkt via mobilen när du besöker en punkt.

Om du hellre vill fylla i på papper och skicka med post så går det bra det också. På grund av Corona så blir det ingen kan vi inte ta emot folk när vi lottar priserna i år. Men kanske sänder vi live på något sätt.


Om du har frågor kan du kontakta cykeltrim@okorion.se.

OK Orions cykeltrim har även en egen sida på Facebook. Gilla oss gärna där och hjälp till att sprida cykeltrimmet bland dina vänner.

Uppdatera denna info
Information
Vinnare 2017